3 daagse training Afgerond, heerlijk Magie!

Afgelopen weekend een heerlijke en inspirerende Mahatma Avatar van Synthese Master trainingsweekend gehad bij One Consciousness Academy met Freya Melchizedek en Don RodolfoDe verdieping in de teachings, de activaties, de verbinding met de andere deelnemers en de heerlijke en krachtige energie en alle tools zijn zo waardevol 💖Zoveel ongekende mogelijkheden, terwijl dit gewoon ons geboorterecht is ! Nu genieten van de reis welke weer vele kanalen heeft geopend op mijn pad van zelfrealisatie🙏💞

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s