Akasha Kronieken

De Akasha Kronieken is de plek waar alles terug te vinden is van jouw ziel vanaf het moment dat jouw ziel geboren is uit de Bron. Je kan het zien als jouw zielsblauwdruk, jouw bibliotheek.

Wanneer je vragen hebt, je meer informatie wilt hebben over jezelf, inzichten wil verkregen of heling wilt ontvangen is dit de plek waar je naartoe kan gaan.
Je kan alles vragen wat je wilt! Vragen als:

  • Waarom loop ik altijd tegen hetzelfde probleem aan?
  • Waarom is een bepaalde situatie mij overkomen?
  • Wat mag ik hiervan leren?
  • Ik wil graag begeleiding in bepaalde keuzes die ik mag maken in mijn leven
  • Wat heb ik nodig om bepaalde patronen te doorbreken
  • etc.

De Akasha Kronieken zullen op een liefdevolle manier jou van inzichten en antwoorden voorzien. Op een manier dat het voor jou duidelijk is. Je ontvangt altijd alleen die informatie waar jij aan toe bent.

Wist je dat niet alleen mensen Akasha Kronieken hebben? Je kan ook de Akasha Kronieken raadplegen van dieren, huizen, bedrijven etc. Zoveel oneindig veel mogelijkheden.

Wil jij zelf leren om je Akasha Kronieken te raadplegen en heling te ontvangen? En dit ook te kunnen doen voor een ander? Sluit dan aan bij een drie-daags trainingsweekend.
Dit trainingsweekend organiseer ik samen met Amanda Lees van www.amandaleescoaching.com

De eerst volgende data zijn 15-16-17 juli 2022. Deze zal plaatsvinden in Nieuwe Niedorp.

In het najaar willen wij in de buurt van het zuiden van Nederland dit magische weekend verzorgen! Vanwege locatie huur zullen de kosten dan wel wat hoger zijn dan van het weekend in Nieuwe Niedorp.

Wil je meer informatie? Neem gerust contact op.