Welke behandelingen kunnen voorkomen tijdens een sessie?

SIP: We lijnen je lichaam en chakra’s uit en verbinden aarde en universum, door de mens heen. 
Gates: Gates zijn de ankerpunten van het energetisch lichaam. Als je teveel in het denken zit, zijn lichaam en geest uit balans. Dit wordt met het gates protocol weer hersteld.
Harmonieprotocol: Door middel van diverse handgrepen op jouw lichaam verbind ik de vijf elementen van jouw lichaam weer met elkaar. (Aarde, water, vuur, metaal en hout)
Drukpunt-behandeling: Ons lichaam is net een boek wat je kan lezen. Op het lichaam zitten bepaalde meridiaanpunten. Wanneer deze pijnlijk zijn bij aanraking, kan er gekeken worden welk thema hierachter ligt.
Door je bewust te worden van een thema kan de pijn vaak al verminderen.
EFT (Emotional Freedom Technique): Een techniek waarbij een belemmerende emotionele lading weggenomen kan worden. Dit gebeurt door het uitspreken van een affirmatie en het ondertussen aantikken van verschillende punten op gezicht en handen.
Holistic pulsing: Wanneer er in het lichaam blokkades zitten, kunnen deze door een massage (over de kleren heen!) of door wiegen of zacht schudden losgemaakt worden en kan de energie weer door ons lichaam stromen.
Burn-outprotocol: Als energie te laag is in het lichaam vertaalt zich dat in algehele vermoeidheid, met alle klachten van dien. Tijdens het Burn-out protocol kijken we hoe we het lichaam weer zo snel mogelijk in balans kunnen krijgen.
Aanvullende energetische healing: Wanneer ik voel dat jij dit goed kan gebruiken zal ik aanvullende energetische healing gebruiken tijdens de sessie. Bijvoorbeeld healing met Gold-healing (transformerend met een sterke werking op angst gevoelens, en negativiteit).
PLC ( Past Life Clearence ): Haalt oude energetische wonden van vorige levens uit het systeem. Op de vrij gekomen plekken in je energiesysteem zetten we positieve levensveranderingen terug. Dit zet een mooi proces in gang.
Voeding en allergiemeting en dieeten / ontgiften: Door het gebruik van afgestemde voedingsmiddelen komen er als het ware geen “tijdelijke gifstoffen” in het lichaam meer bij. Klik hier voor meer informatie.
Orthomoleculair: Soms ontstaan er in je lichaam tekorten van bepaalde voedingsstoffen. De orthomoleculaire behandeling brengt concentraties van lichaamseigen vitaminen en mineralen weer in balans.
Remedies: Het kan nodig zijn om als ondersteuning bij lichamelijke en emotionele processen een remedie in te nemen. Dit versnelt het proces. Dit kan zijn in druppelvorm, capsules of eventueel een sensi-kaart.
Etherische olie: Ik meet de Boviswaarde van alle lichaamsdelen. Alles vanaf de 6500 en hoger is gezond. Onder deze waarde kan iemand ziek worden of ziek zijn. Door met etherische olien reflexpunten aan te tippen, breng je de energie omhoog. Ik meet uit hoe vaak en hoelang je thuis zelf deze reflexpunten aan mag tippen, met de etherische olien die speciaal is afgestemd op jou.