Energetische Clearing en Healingen

Tijdens een sessie stem ik mij af op jouw Hogere zelf. Vanuit hier voel en stem ik af welke energie ik ga inzetten. Dit kan ook een combinatie zijn. Als Mahatma Healer is het mogelijk om elke energie te faciliteren die er is, waardoor ik met veel verschillende energien kan werken die elk ook weer een eigen specifieke werking hebben.
Tevens werk ik ook samen met mijn Multidimensionale Teams. Ik voel mij dankbaar voor de krachtige samenwerking

Mahatma de Avatar van Synthese energie: Mahatma betekent letterlijk Grote Ziel. Deze energie welke rechtstreeks uit de bron komt, kent alle kleuren/ stralen van het het totale spectrum. Dit staat ook bekend als het collectief bewustzijn van de Opgestegen Meesters en de Bron. Zij die alle aspecten van het leven eigen hebben gemaakt. Daarom gaat deze Mahatma energiestroom ook veel verder dan andere energiesystemen die we kennen. ( bron: OC Academy) Een healing met de Mahatma energie is een zeer krachtige healing. Het dringt door al je energielagen tot diep in cellulair niveau. Het zuivert, harmoniseert en balanceert. Door de ontspanning die ontstaat kan de energie zijn werk doen. Het ruimt blokkades op, oude energie kan losgelaten worden, zodat er ruimte komt om nieuwe levensenergie te laten stromen. Alles gaat weer uit eigen kracht stromen. Het bevordert je spirituele groei, helpt je herinneren van je ware kracht. Het is zeer goed in te zetten bij o.a.:

Stress
Depressie/ Burn-out/ Overspannen
Angstgevoelens
ADHD/ ADD/ Autisme en aanverwante stoornissen
Rouwverwerking
HSP ( Hoog Sensitief Persoon)
Fysieke klachten
Darm-/ en Maagklachten
Eczeem
Hoofdpijn/ Migraine
Onverklaarbare klachten

Golden Energy: Gold Healing werkt als een sterk Transformerende healing. Het gouden licht staat in de spirituele wereld bekend om haar werking om het negatieve om te zetten in het positieve en laat het duister oplossen door haar gouden licht te stralen. Gold Healing heeft als eigenschap de sterke werking om angstgevoelens, negativiteit en depressies uit personen te bannen. Het transformeert deze negatieve gevoelens om en zuivert de mens. Daarnaast biedt het ons bescherming tegen ongewenste energieën door het gouden licht dat ons gaat omringen na een behandeling.
Het werkt dus heel sterk op het emotionele en psychische vlak van de mens. Vaak zit hier de bron van vele lichamelijke ziektes en daarom vormt Gold Healing een ideale combinatie met bijvoorbeeld de Mahatma de Avatar van Synthese energie. Je helpt zowel de bron alsmede ook de klachten aan te pakken.

Gold Healing werkt ook heel goed bij het behandelen van kinderen.
Vooral kinderen die energetisch in onbalans zijn, gevoelig zijn, psychische klachten hebben en hierdoor angsten en stress hebben, hebben baat bij Gold Healing.
Kinderen met ontwikkelingsstoornissen zullen baat hebben bij dit healingsysteem zoals ADHD, Autisme, PDD-NOS en andere stoornissen. De energie zorgt voor ontspanning en geeft rust in hum toch al drukken leventje.

Holy Trinity Blessing: Met deze blessing ontvang je een energie zegening op het hoofd. Het is de energie van de Melchizedek, de Serafijnen en de Divine Source. Deze drie-eenheid vormt een sterk transformerende energie wat destructieve patronen transformeert en diepe inzichten kan geven in jouw processen. De energie is dan ook uitermate geschikt om jou te helpen wanneer je tegen iets aanloopt in het leven en het kan jou helpen om verlost te worden van het innerlijk lijden. Jouw Spirituele ontwikkeling zal versnellen.

DNA clearing en activatie: Het DNA van nu is ontzettend vervuild, we noemen het ook wel junk DNA. Onder andere door allemaal programmeringen. Terwijl wij van oorsprong zoveel al in ons al horen te hebben!. Tijdens een DNA clearing activatie, doen we een opschoning, krijg je ascensie zetels en maken we je DNA dus wakker. Dit zal een enorme sprong in je spirituele BewustZijn brengen! Je mag je weer herinneren dat je een Multidimensionaal wezen bent. Advies is om dit in combinatie te boeken met een clearing- healingsessie. We plannen deze afspraken dan kort op elkaar.

Brede Straal: Deze krachtiger straal werkt op cellulair niveau en neutraliseert negatieve cellen.


LET OP: Mensen met een psychisch verleden (zoals schizofrenie of psychose), een pacemaker of epilepsie kunnen helaas niet deelnemen aan een energetische healingdag of aan energetische behandeling. De energie waarmee gewerkt wordt is elektromagnetisch van aard. Dit kan een nadelig effect hebben op de pacemaker of zelfs een aanval veroorzaken.

Het is de verantwoordelijkheid van de klant om bijzonderheden over lichamelijke en/of geestelijke gezondheid te vermelden voor aanvang of als daarnaar gevraagd wordt. Ook om eerst zelf met een medisch specialist te overleggen.

Een behandeling kan nooit als vervanging gezien worden van de reguliere geneeskunde