Energetische Healingen

Tijdens een sessie stem ik mij af op jouw Hogere zelf. Vanuit hier voel en stem ik af welke energie ik ga inzetten. Dit kan ook een combinatie zijn. Ik werk o.a. met de Mahatma Energie, Gold Healing, Divine Healing, Engelen energie, Holy Trinity Energie.

Mahatma de Avatar van Synthese energie: Mahatma betekent letterlijk Grote Ziel. Deze energie welke rechtstreeks uit de bron komt, kent alle kleuren/ stralen van het het totale spectrum. Een healing met de Mahatma energie is een zeer krachtige healing. Het dringt door al je energielagen tot diep in cellulair niveau. Het zuivert en harmoniseert en balanseert. Door de ontspanning die ontstaat kan de energie zijn werk doen. Het ruimt blokkades op, oude energie kan losgelaten worden, zodat er ruimte komt om nieuwe levensenergie te laten stromen. Alles gaat weer uit eigen kracht stromen. Het bevordert je spirituele groei, helpt je herinneren van je ware kracht. Het is zeer goed in te zetten bij o.a.:

Stress
Depressie/ Burn-out/ Overspannen
Angstgevoelens
ADHD/ ADD/ Autisme en aanverwante stoornissen
Rouwverwerking
HSP ( Hoog Sensitief Persoon)
Fysieke klachten
Darm-/ en Maagklachten
Eczeem
Hoofdpijn/ Migraine
Onverklaarbare klachten

Golden Energy: Gold Healing werkt als een sterk Transformerende healing. Het gouden licht staat in de spirituele wereld bekend om haar werking om het negatieve om te zetten in het positieve en laat het duister oplossen door haar gouden licht te stralen. Gold Healing heeft als eigenschap de sterkte werking om angstgevoelens, negativiteit en depressies uit personen te bannen. Het transformeert deze negatieve gevoelens om en zuivert de mens. Daarnaast biedt het ons bescherming tegen ongewenste energieën door het gouden licht dat ons gaat omringen na een behandeling.
Het werkt dus heel sterk op het emotionele en psychische vlak van de mens. Vaak zit hier de bron van vele lichamelijke ziektes en daarom vormt Gold Healing een ideale combinatie met bijvoorbeeld de Mahatma de Avatar van Synthese energie. Je helpt zowel de bron alsmede ook de klachten aan te pakken.

Gold Healing werkt ook heel goed bij het behandelen van kinderen.
Vooral kinderen die energetisch in onbalans zijn, gevoelig zijn, psychische klachten hebben en hierdoor angsten en stress hebben, hebben baat bij Gold Healing.
Kinderen met ontwikkelingsstoornissen zullen baat hebben bij dit healingsysteem zoals ADHD, Autisme, PDD-NOS en andere stoornissen. De energie zorgt voor ontspanning en geeft rust in hum toch al drukken leventje.

Holy Trinity Blessing: Met deze blessing ontvang je een energie zegening op het hoofd. Het is de energie van de Melchizedek, de Serafijnen en de Divine Source. Deze drie-eenheid vormt een sterk transformerende energie wat destructieve patronen transformeert en diepe inzichten kan geven in jouw processen. De energie is dan ook uitermate geschikt om jou te helpen wanneer je tegen iets aanloopt in het leven en het kan jou helpen om verlost te worden van het innerlijk lijden.