Ervaringen

๐Ÿ’– Ingrid

Bij Merel een Akasha reading gedaan voor mijn allergieen, honden, katten, paarden, medicijnen, sommige voedingsmiddelen, je kunt zo gek niet bedenken of ik ben er allergisch voor. Samen met Merel op zoek geweest naar de oorzaak hiervan. Het blijkt uit een vorig leven te komen waar dit is ontstaan.Dit leven is als het ware gereset en het verhaal is opnieuw geschreven.Iedere week ga ik naar een kennis toe die 2 katten heeft en iedere keer heb ik last van mijn ogen.Na de sessie kan ik de katten gewoon aanhalen en geen last mee van de allergieen. Hopelijk geven de medicijnen ook een goed resultaat, dat zal het volgende doktersbezoek uitwijzen. Heb er alle vertrouwen in, de Akasha kroniek werkt perfect.Dank je wel lieve Merel voor deze mooie ervaring.๐Ÿ’–๐Ÿ™

๐Ÿ’– Merel Valdes Diaz

“Wauw waar heb je mij allemaal heen gebracht”? Dat was het eerste wat ze zei aan het einde van de sessie.

Haar review: โ€œNaast de homeopathie zie ik de behandelingen van Merel als een refreshing voor mijn lijf en geest. Ze voelt goed aan wat nodig is, en geeft je een warme rustige omgeving waar je mag zijn. Daarnaast loste bij de dna clearing ook een paar lichamelijke ongemakken op, waarvan ik dacht dat ik daar nog dieper op in moest duiken. Maar nee ik mocht dat via deze behandeling loslaten. Een must voor je Self-Care!โ€

๐Ÿ’– Maartje ๐Ÿ™

“Ik heb mijn eerste Mahatma healing bij Merel gehad. Ik was wel al bekend met de mahatma energie, maar ook deze keer was het weer zo fijn!
Ik voelde me even uit balans. De balans mocht ik terug zoeken. Tijdens de healing voelde ik de balans terug komen. Alles werd opgeschoond en het voelde zo fijn aan.
Merel gaf je bepaalde inzichten en de kaartjes die ze achteraf voor me trok waren voor mij de bevestiging. Ik mag doen waar mijn hart blij van word. Dat ga ik ook zeker doen.
Wat me ook bij is gebleven is bepaalde gedachtepatronen. Ik werd me daar van bewust .
Ik kom zeker terug bij Merel! ๐Ÿ’–๐Ÿ’–

๐Ÿ’– Christina ๐Ÿ™:

“Ik heb een geweldige energetische healing gehad van Merel!
Ik wist niet wat ik kon verwachten in het begin, maar het ging al mijn verwachtingen te boven๐Ÿคฉ

Na de sessie voelde ik mij helemaal herboren en de dagen erna alleen maar beter! Ik heb hele goede inzichten en besef momenten hierdoor binnen gekregen, waardoor ik nog meer ben gaan groeienโœจ
Ook het advies en de tips kwamen heel goed van pas en ik had er veel aan.
Ik raad iedereen een sessie bij Merel aan! โœจ๐Ÿ˜๐Ÿฅฐ

๐Ÿ’– Ellen:
” Afgelopen tijd heb ik meerdere keren een healing van Merel mogen ontvangen. Dit in een periode waarin ik uit balans was. Vanaf de eerste healing voelde dit goed. Het geeft mij de rust en ruimte in mijn lichaam en hoofd waar ik aan toe was. Ik ondervind meer ruimte om aan mijzelf te werken en te denken. Het creรซert ruimt in mijn dagelijkse leven. De aurasprays en etherische oliรซn bieden rustmomenten en ruiken heerlijk. Ik ben Merel erg dankbaar voor de healings en de hulp die zij mij geboden heeft! “

๐Ÿ’– Karin:
“Inmiddels heb ik een paar keer prachtige sessies van Merel mogen ontvangen. Ze stelt je van te voren erg op je gemak, wat heel prettig is. Tijdens sessies merk ik dat er veel gebeurd in mijn lichaam. Zowel tijdens de opschoningen als de healingen en behandelingen. Ik merk dat een sessie mij veel rust brengt en er ontstaat meer balans hierdoor in mijn leven.
Bij mijn tweede sessie heb ik gevraagd of ze iets kon doen met een trauma die ik had opgelopen tijdens mijn jeugd. Dit trauma stond het volgen van een opleiding in de weg die ik erg graag wilde volgen. Samen zijn we hiermee aan de slag gegaan en tijdens de sessie voelde ik alle blokkades van dit trauma wegvloeien uit mijn hoofd en lichaam. Dit voelde zo ontzettend fijn en heeft gebracht dat ik inmiddels een goede start heb gemaakt met mijn opleiding en het heeft mijn zelfvertrouwen gesterkt!
Afgelopen week mocht ik weer een sessie ontvangen. Na deze sessie ervaar ik nu al meer balans in mijn leven. Het vinden van rust en ontspanning gaat veel beter en mijn concentratie is erop vooruit gegaan. Heel blij en dankbaar dat ik deze sessies bij Merel heb gedaan. Het heeft mij zoveel gebracht! Echt super fijn.

๐Ÿ’– Deze prachtige ervaring van het trainingsweekend Akashakronieken en zielsafstemmen hebben wij mogen ontvangen van Ronald๐Ÿฅฐ

Mijn ervaringen met de Akasha Kroniek: ๐Ÿง˜๐Ÿฝ

Mijn dag vandaag is fijn begonnen ik voel mij zo โ€œZENโ€ vandaag vol met inspiratie en energie, ondanks een โ€œPRACHTIGโ€mooi vermoeiend weekend.

Ik voelde mij tijdens de Akasha Training zo rustig (het bekende thuiskomen), de cursus heeft mij veel gebracht ๐Ÿ˜Š๐Ÿ‘จ๐Ÿฝโ€๐ŸŽ“qua inzichten, bewustzijn en al het moois wat nog niet zichtbaar is!

De huiselijke sfeer was zรฉรฉr energievol en alles was perfect verzorgd.

Het was voor mij een hele fijne groep om mee samen te mogen werken, vooral de een op een sessies hebben mij veel persoonlijke antwoorden en bevestigingen gegeven daarvoor dank!๐Ÿ™๐Ÿฝ

Het uitgangspunt was gewoon doen je kunt het, ik heb nog meer zelfvertrouwen gekregen en ben gegroeid in vragen stellen en de diepte in mogen gaan. Het is echt een feestje om in je eigen Akasha Kroniek te mogen verblijven samen met jouw lichtwezens voor vragen, antwoorden, wijsheid en dankbaarheid.

Nog dieper te mogen meevoelen, met de mensen waarmee je samen in hun Kroniek naar antwoorden en heling mag vragen.

Wat ik voor mijzelf heb mogen creรซren, een Save Space ๐Ÿ waar ik nu met mijn meditaties naar toe reis waar ik alleen kan zijn in alle rust en veiligheid.

Voor mij was het een โ€œTOP WEEKENDโ€ Bedankt: Alle deelnemers van deze mooie groep๐Ÿ™๐Ÿฝ, en onze coaches Amanda๐Ÿ™๐Ÿฝen Merel๐Ÿ™๐Ÿฝ

๐Ÿ’– ” Als eerste heb ik van Merel een Akashareading ontvangen. Het eerste wat in mij opkwam was Wauw! Wat een herkenning echt gaaf! Alles wat erin naar voren kwam voelt energetisch ook zo kloppend.
Later heb ik een Sensi-Therapie mogen ontvangen. Tijdens de sessie werd ik erg ontspannen. Ook samen nog EFT opgepakt erg prettig dat ik hier nu thuis ook mee aan de slag kan. De periode erna ervaarde ik erg veel rust, er waren drempels weggeraakt waardoor ik eindelijk stappen heb ondernomen om bepaalde dingen op te pakken. Ook ben ik nu veel bezig met de positieve bewustwording wat tijdens de sessie naar voren kwam. Erg mooi. Super dat ik Merel heb mogen leren kennen en de prachtige sessie heb mogen ondergaan.”

๐Ÿ’– “Dank je wel Merel, ik voelde vandaag dat je voor mij bezig was. Ook de healing was mooi, ik werd gedragen door het licht en voelde de energiestromen en blokkades oplossen. ”

๐Ÿ’– “Dank je wel Merel voor deze reading, ik kreeg er helemaal kippenvel van”.

๐Ÿ’– “De sessie bij Merel kwam ik al snel in een rust. Door de verschillende bewegingen voelde ik vanalles vrijkomen uit mijn lichaam. Er was een moment waarin ik voelde waar ik een gebrek aan vertrouwen miste vanuit mijn innerlijk kind. Ik voelde dat mijn gevoel er mag zijn en geuit mag worden. Steeds meer kwam er stroming op gang in mijn lichaam. Naderhand zocht ze uit wat er nog vanuit vorige levens ballast gaf, dit voelde ik vrijkomen en gaf verduidelijking in mijn proces. De kalme energie van Merel zorgt dat je je gedragen voelt en op een zachte en lichte manier door de sessie gaat. Met een opgeruimd en fijn gevoel naar huis gegaan. Bedankt!”

๐Ÿ’–”Na de geboorte van mijn dochter had ik blijvend last van een lichte verzakking van mijn baarmoeder. Tijdens mijn menstruaties voelde het altijd heel zwaar en een menstruatiecup zakte er steeds uit.
Tijdens een sessie met Merel heeft ze de bovis-waarde van mijn baarmoeder omhoog gebracht door een druppel etherische olie op verschillende plekken op mijn lichaam te doen. Ze heeft daarna weer opnieuw gemeten en de waarde van mijn baarmoeder
lag veel hoger als daarvoor! Ik verwachtte er niet teveel van, alhoewel ik die menstruatie daarna ineens geen zakkende menstruatiecup meer had. Ik kan nu zelfs weer sporten tijdens mijn menstruatie!” ๐Ÿ’–

๐Ÿ’–”Ik heb bij Merel een sessie gedaan, het was onbekend voor me wat Sensi-therapie is, maar ik was wel nieuwsgierig ernaar. Zonder specifieke doel of vraag ben ik de sessie in gegaan. Merel nam de tijd en neemt zelfs wat extra’s tijdens de behandeling mee als ze voelt dat dat nodig is. In mijn geval een Golden Healing. Ongeveer 2 weken later merkte ik verschil in mijn dagelijkse leven. Waar ik voorheen erg bezig was met mijn omgeving en wat anderen van mij vonden, ( wat mij erg veel energie kostte) merkte ik dat ik ineens veel minder bezig was met anderen, of wat anderen van mij vonden. Dit voelt zo fijn en geeft veel meer rust. Ik zou een sessie bij Merel zeker aanraden, en ik kom graag nog eens terug.”

๐Ÿ’– Sandy
“Ik mocht bij Merel komen voor een Sensi- Therapie sessie en heb dit als zeer fijn ervaren. Alle stukken waar ik problemen had zijn doorlopen en met het dieet wat ik van haar kreeg, heb ik nu geen last meer van mijn gastritis (chronische maagontsteking waarvoor ik omeprazol kreeg) en mijn darmen gaan veel beter. Ik ben er mentaal nog niet helemaal maar merk dat de sessie veel in gang heeft gezet en ben werkelijk aan het transformeren. Ik kom zeker terug. “Liefs, Sandy

๐Ÿ’–”Merel geeft liefdevolle behandelingen. Gaat rustig haar gang waardoor je helemaal kunt ontspannen. Voelt goed wat er nodig is en staat open voor dat wat er mag zijn.๐Ÿ’– Dank je wel voor wie je bent, mooie lichtwerker.”

๐Ÿ’– Linda
“Met mijn dochter (8) en voor mezelf bij Merel geweest voor een sessie. Dit is goed bevallen. Mijn dochter vond het spannend maar Merel nam alle tijd om haar op haar gemak te stellen en dacht mee in oplossingen. We kregen een uitgebreid verslag mee van wat er allemaal uitgetest was. Erg interessant allemaal.
Voor mezelf is het ook goed bevallen. Tijdens en na de behandeling kwamen er heel wat emoties los die eruit wilden. Merel nam hier alle tijd voor en luisterde naar me.”
๐Ÿ™
Liefs linda

๐Ÿ’– Eva:
“De sfeer bij jou is heerlijk, ik voelde me veilig en op m’n gemak. Daardoor kwam ik snel in vertrouwen en kon ik gemakkelijker de controle loslaten.
De voorbeelden en behandeling die je geeft zijn heel fijn, je was precies afgestemd op mij en wist wat ik nodig had.Ik heb mooie inzichten gekregen tijdens de sessie waar ik mee verder kan en na de sessie merkte ik ook fysiek de veranderingen op.”
Dank je wel, liefs Eva

๐Ÿ’–Sandra
“Sinds ik bij je ben geweest is er veel in gang gezet, de hart sensikaart heeft ook nog veel bij mij losgemaakt. Ik merk ook dat de dingen die je gezegd hebt veel inzicht hebben gegeven in wat ik doe, en het maakt het gemakkelijker om patronen te doorbreken. Ik vond het een fijn de sessie bij je te doen, het voelde heel warm en gedragen. Ik vind de sensimethode ook erg mooi, het maakt super veel zichtbaar en ik vind het ook goed bij je passen.”
Liefs Sandra

๐Ÿ’–”Ik heb ook een energetische healingsessie op afstand gehad en dat voelde ik in mijn benen en handen. Mijn prikkels in mijn benen zijn over, de prikkels in hand en arm zijn al een stuk minder. Alsook mijn rug die weer goed voelt. Dankjewel.

Vul hieronder jouw ervaring in om deze te delen.