Over mij

Mijn naam is Merel Groen.
Aan huis in Nieuwe Niedorp heb ik mijn eigen praktijk voor Sensi-Therapie, energetische healing/ reading en Trainingen Zielsafstemmen en Akasha Kronieken. De plek om via een holistische benadering jouw zelfgenezend vermogen weer te activeren


Als ik ergens heel blij van word, is dat wel het vrije leven in de natuur met vogels en kippen om mij heen.
Ik heb mijn droom kunnen naleven en samen met mijn partner woon ik dan ook heerlijk vrij en rustig. Hier komt de inspiratie voor de naam van mijn praktijk vandaan.

Op mijn pad tot realisatie van mijn praktijk, heb ik zelf ondervonden hoe belangrijk het is naar je lichaam te luisteren. Je lichaam is zo ontzettend wijs! Ik kwam op een punt dat mijn lichaam mij terug floot. Ik mocht leren om optijd de signalen van mijn lichaam te herkennen en rust te nemen waar nodig.
Nadat ik in mijn hoofd ook echt deze keuze had gemaakt om naar mijn lichaam te luisteren, zijn er allemaal mooie processen in gang gezet.
Ik kwam terecht bij een cursus Divine Enlightment. Wat simpelweg inhoud dat je in je Goddelijke kracht wordt gezet. Tijdens deze cursus zijn
andere deuren voor mij geopend en kwam de opleiding Sensi-Therapie op mijn pad.

Voor mijn eigen ontwikkeling in zelfrealisatie volg ik geregeld cursussen. Ik geniet van deze reis en ook al ga ik soms door pittige transformatieprocessen, ik weet dat ik weer mooie lessen leer en een stap verder kom op mijn pad.

Tijdens een prachtige meditatie kwam mijn gids bij mij voor een boodschap. Ik mag mensen helpen herinneren en begeleiden in het proces dat het in deze tijd niet meer nodig is om zo te lijden als men denkt. Er zijn oneindig veel mogelijkheden om te helen en te groeien. En alles wat op jouw pad komt, mag je zien als een liefdevolle boodschap van jouw ziel.

Tijdens een sessie voel ik intuïtief aan wat jij aanvullend nodig hebt. Zo kan het zijn dat ik andere healingmethoden erbij gebruik. Denk onder andere aan Mahatma energie, Gold-healing of Divine energie vanuit de goddelijke bron. Zo zet één sessie al gelijk een ware transformatie in gang.

Je kan mij verder vinden op Facebook onder Praktijk de Vrije Vogel.
En op Instagram onder praktijk_de_vrije_vogel

Wil je mij volgen op mijn spirituele ontdekkingsreis?
Luister dan naar mijn podcasten op SoundCloud of Spotify